MaesKo Bouw BV
"Maakt vakmanschap bereikbaar!"

 

Comfortabel leven, ontzorgen en geborgenheid schenken; dat zijn de kernwoorden waarmee wij onze Senioren woonparken ontwikkelen en bouwen.  

Op de senioren woonparken worden meerdere bungalows gebouwd die te koop of te huur zijn voor u zelf, te koop als investering om te verhuren of in eigen beheer worden gebouwd en verhuurd door ons.

Onze doelstelling is om u meer keuze te bieden in het levensloopbestendig wonen aanbod.
  

Een eigen stukje rust in het groen; een bijzonder concept!

- U woont op een plek waar u zich thuis voelt en geschikt is om te kunnen blijven wonen. (Levensloopbestendig) 
- U heeft de vrijheid van uw eigen woning en grondstuk.
- U kunt wanneer u dit wenst gebruik maken van de zorgmogelijkheden van een verzorgingstehuis. U bent dus van alle gemakken voorzien en goed voorbereid op de toekomst.
- U voelt zich prettig omdat alles seniorenvriendelijk en met aandacht is gebouwd en aangelegd.
- U leeft in de natuur in een omgeving welke uitnodigt tot wandelen en fietsen maar waar u ook kunt genieten van de rust.
- Wij zorgen ervoor dat u in de directe nabijheid alles vind wat u nodig heeft. 
- U blijft vrij en zelfstandig wonen maar u heeft tegelijkertijd mensen om u heen die zich voor u interesseren en waarop u kunt rekenen.  
- U kunt deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten.
- Onze eigen technische dienst en hovenier (huismeester) beheerd en onderhoud het park en neemt u desgewenst alle zorg uit handen voor het onderhoud van uw tuin en onderhoud aan uw woning.  Klik hier onder op het woonpark van uw keuze voor meer informatie.

Contact